Acesta este Digster

Ramai la curent


Cele mai bune playlist-uri din Digster sunt cele pe care noi le numim “Live”. Asta inseamna ca sunt mereu updatate. In mod normal, facem asta o data pe saptamana. Dar asta nu inseamna ca schimbam toate piesele dintr-un playlist, ci ne asiguram ca este adaugata muzica noua si ca ordinea in care sunt plasate piesele suna bine.

Pentru toate ocaziile

Toate playlist-urile din Digster sunt marcate cu genul de muzica, stare si pentru ce ocazii credem noi ca sunt potrivite. Orice de la petreceri la antrenamente. Daca vrei sa petreci pe un playlist House depinde doar de tine, desigur. Poti sa bei si vin rosu cu peste.

Cumpara de pe iTunes


Iti garantam ca in fiecare dintre playlist-urile de pe Digster vei gasi cel putin o melodie care te va cuceri. De aici pana la o aduga permanent in libraria ta e doar un pas. Click pe oricare dintre track-uri si vei putea sa o cumperi instant din iTunes Store.

Urmareste-ti preferatii


Setand playlist-urile ca “favorite”, vei primi notificari pe profilul tau Digster oricand un playlist este updatat. Imediat cum vizualizezi playlist-ul, simbolul “Updated” dispare.

Creaza un profil muzical


O parte importanta a profilului tau personal este profilul tau muzical. Iti va da sansa de a arata lumii muzica ta, dar iti vom oferi si noi sugestii care se potrivesc cu alegerile tale. Orice, ca sa te ajutam sa-ti gasesti muzica preferata.

Newsletter


Vrem sa fii informat imediat cum muzica grozava este disponibila. Din acest motiv, newsletter-ul nostru include stiri despre playlist-urile noastre dar si alte chestii interesante din lumea muzicii.

Editori care stiu


Noi, la Digster, credem ca super important cum arata un playlist. Ca sa le facem grozave, toti oamenii care creeaza playlist-urile lucreaza cu muzica profesional. In felul asta, obtinem un echilibru intre noutati si ceva ce place multor oameni, intre alternativ si muzica cu un public mare.

Urmareste-ne pe Facebook


Ca sa-ti mai usor sa stii ce se intampla si nu ai rabdare sa primesti newsletter-ul nostru, ar trebui sa ne urmaresti pe Facebook. Chiar te rugam sa lasi un comentariu si sa ne dai sugestii muzicale!